Praktijk, Buitensessie of Beeldbellen? 


Als u, uw gezinsleden en ik vrij zijn van Corona of Corona-achtige verschijnselen, dan kunt u naar de praktijk komen of we plannen een BuitensessieTijdens de sessie houden we de 1,5 m afstand van elkaar.

Sinds het uitbreken van de pandemie bied ik beeldbelsessies aan. Hierbij maak ik gebruik van Therapieland. Van te voren vraag ik uw akkoord om deze 'zorg op afstand' te ontvangen. We maken een afspraak wanneer de sessie zal plaatsvinden. Vlak voor de sessie stuur ik u via de mail een link door die u aanklikt waarna we met elkaar in contact kunnen komen. Het beeldbellen van Therapieland werkt het beste in ChromeEdge of Opera. Met Therapieland voldoe ik aan de eisen van de Zorgverzekeraar als het gaat om 'zorg op afstand' waardoor ook vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij veel Zorgverzekeraars mogelijk is. Zie NFG of raadpleeg uw Zorgverzekeraar. Ook voor beeldbellen is het uurtarief € 75,-.


Volg graag de meest recente maatregelen van de rijksoverheid op als het gaat om corona: rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19